Privatlån – låna upp till 600 000 kronor till låg ränta

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Validering
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Validering
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med 12 års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Låna pengarna arbetar med 40 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,99%. Räntespann mellan: 3,06% - 29,99% (Uppdaterat januari 2021).

Söker du efter privatlån? Då har du kommit rätt! Hos Låna Pengarna kan du jämföra olika lånealternativ och hitta den lägsta räntan för ett privatlån genom att jämföra. Vi förmedlar privatlån upp till 600 000 kronor och genom att skicka in en låneansökan via oss jämför vi upp till 40 långivare med endast en kreditupplysning via UC.

Vad är privatlån?

Privatlån är ett lån som används för personliga behov, såsom renoveringar, fordon, eller andra större inköp. Privatlån kallas ibland blancolån eller lån utan säkerhet, eftersom inget sätts som säkerhet för lånet till skillnad från till exempel bolån eller traditionella billån.

Hos Låna Pengarna kan du hitta flera alternativ på privatlån och jämföra räntor för att hitta det bästa erbjudandet för dig. Att söka är kostnadsfritt och du binder inte upp dig till något.

Vanliga skäl till att söka privatlån

Det finns många olika anledningar till varför människor söker privatlån. Oavsett om det är för att renovera hemmet, köpa en ny bil eller för att köpa nya vitvaror, kan privatlån vara ett bra alternativ för att uppfylla dina behov.

Ett privatlån kan användas till vad du vill, till skillnad från lån som har en säkerhet. Det gör att privatlån är en flexibel och populär låneform i Sverige.

Jämförelse av olika privatlån

Genom att använda Låna Pengarnas tjänst kan du enkelt jämföra olika lånealternativ från 40 olika banker och långivare. På så sätt kan du hitta det bästa erbjudandet med lägst ränta och bäst villkor.

Räntor och villkor för privatlån

Vi presenterar tydligt räntor och villkor för de olika lånealternativen så att du kan fatta ett informerat beslut. Vi strävar efter att ge dig all nödvändig information för att du ska kunna välja det bästa privatlånet för dina behov.

Vi jämför till exempel alltid den effektiva räntan på privatlånen vi förmedlar mot dig som kund, så att du ska få den mest rättvisa bilden över lånets faktiska kostnad. Dessutom finns alltid våra rådgivare tillgängliga om du behöver hjälp under processen.

Vilka faktorer påverkar räntan på ett privatlån?

För att bestämma den individuella räntan på ett privatlån tar långivarna vanligtvis hänsyn till flera faktorer utöver den allmänna marknadsräntan. Dessa inkluderar din kreditvärdighet, din inkomst och anställningsstatus samt din skuldsättningsgrad. En god kreditvärdighet och stabil inkomst kan vanligtvis leda till en lägre ränta, medan en hög skuldsättning kan resultera i en högre räntesats.

Dessutom kan olika långivare ha olika riskbedömningar, vilket kan påverka den ränta de erbjuder dig. Att förbättra din kreditvärdighet och minska din skuldsättning innan du ansöker om ett privatlån kan hjälpa dig att få en mer fördelaktig ränta.

Har du sämre kreditvärdighet kan du också söka om att samla dina lån i ett omstartslån.

Så söker du privatlån

Att ansöka om privatlån genom Låna Pengarna är enkelt. Fyll i en låneansökan och vi skickar den till våra samarbetspartners. Du får sedan erbjudanden om lån som du kan jämföra och välja det som passar dig bäst.

Signering kan du smidigt göra med BankID, för att sedan få lånet utbetalt till ditt bankkonto inom några arbetsdagar.

Tips för att hitta det bästa privatlånet

För det första tycker vi alltid att du ska jämföra privatlån innan du lånar, eftersom det ökar dina möjligheter att få låg ränta.
Du kan dessutom undvika många kreditupplysningar en tid innan du ansöker samt säga upp outnyttjade krediter kommer det också att hjälpa dig få ett bättre privatlån.

Vad får jag för ränta på mitt privatlån?

Räntan på privatlån sätts alltid individuellt vid ansökan och vi kan därför på förhand inte säga vilken långivare som kommer att erbjuda dig det billigaste privatlånet.

Olika långivare riktar sig till olika kunder och därför finns det inte en och samma bank som erbjuder bäst privatlån till alla kunder.

Vad är skillnaden mellan den nominella räntan och den effektiva räntan på ett privatlån?

Den nominella räntan är den ränta som annonseras av långivaren och används för att beräkna de periodiska räntebetalningarna. Den effektiva räntan å andra sidan tar hänsyn till eventuella avgifter och andra kostnader som är förknippade med lånet, vilket ger en mer heltäckande bild av lånets totala kostnad.

Det är viktigt att jämföra den effektiva räntan när du väljer mellan olika låneerbjudanden, eftersom den tar hänsyn till både räntan och eventuella avgifter. En låg nominell ränta kan ibland kompenseras av höga avgifter, vilket gör den effektiva räntan till en mer användbar jämförelseparameter. Att förstå skillnaden mellan dessa två räntetyper kan hjälpa dig att fatta mer informerade beslut när du väljer ett privatlån.

Sammanfattning – hitta det bästa privatlånet för dina behov genom att jämföra

Genom att använda Låna Pengarnas tjänst kan du enkelt hitta det bästa privatlånet för dina behov. Vi förmedlar privatlån upp till 600 000 kronor och genom att jämföra olika lånealternativ kan du hitta lägst ränta och bäst villkor.

Kontakta oss idag för att få hjälp med att hitta det bästa privatlånet för dig!

Vanliga frågor om privatlån

Kan jag ansöka om ett privatlån om jag har en dålig kreditvärdighet?

Ja, det är möjligt att ansöka om ett privatlån även med en dålig kreditvärdighet, men det kan vara svårare att få godkänt och du kan mötas av högre räntor. Vissa långivare specialiserar sig på att erbjuda lån till personer med dålig kredit, men det är viktigt att vara medveten om att dessa lån ofta kommer med högre kostnader och striktare villkor. Att förbättra din kreditvärdighet genom att betala av skulder i tid och undvika nya kreditförfrågningar kan hjälpa dig att öka dina chanser att få ett mer fördelaktigt lånerbjudande.

Finns det några risker med att ta ett privatlån?

Precis som med alla typer av lån finns det vissa risker att ta hänsyn till när du ansöker om ett privatlån. En av de största riskerna är att du kan hamna i skuldfällan om du inte kan betala tillbaka lånet i tid, vilket kan leda till ökade skulder och problem med din kreditvärdighet. Dessutom kan du mötas av höga räntor och avgifter om du inte noga jämför olika låneerbjudanden innan du tar ett beslut. Det är också viktigt att vara medveten om att vissa oseriösa långivare kan försöka utnyttja konsumenter genom att erbjuda lån med oskäliga villkor eller dolda avgifter. För att minimera riskerna är det viktigt att noggrant läsa igenom lånevillkoren och se till att du förstår alla kostnader och förpliktelser innan du skriver under avtalet.

Några av långivarna vi jämför

Ikano bank logga
Ica banken logga
resurs bank logga
Bank Norwegian logga
Medmera bank logga
Wasa kredit logga
Visa fler

© Låna Pengarna 2023 – En tjänst från Sambla Group AB

Ändra ditt samtycke till cookies