Låna pengar – direkt in på kontot med ett privatlån

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Validering
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Validering
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med 12 års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Låna pengarna arbetar med 40 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,99%. Räntespann mellan: 3,06% - 29,99% (Uppdaterat januari 2021).

En oförutsedd utgift eller planerat större köp kan ibland göra att man vill låna pengar direkt in på kontot. Oavsett om det är för att täcka akuta kostnader, genomföra en drömrenovering eller ta tillvara på en investeringsmöjlighet, är vi här för att hjälpa dig.

Här kan du jämföra lån upp till 600 000 kronor – alltid i form av privatlån, vilket innebär direkt utbetalning till ditt konto. Med en smidig ansökningsprocess hjälper vi dig att hitta lånet med lägst ränta direkt.

Jämför lån direkt hos oss

Vi på Låna Pengarna har en enkel och tydlig målsättning: att göra det smidigt för dig att direkt jämföra lån och låna pengar till en lägre ränta.

Vi förstår att traditionella bankers processer kan vara besvärliga och tidskrävande. Därför har vi skapat en smidig och effektiv plattform för dig att jämföra och låna pengar direkt.

Med vår tjänst kan du undvika krångliga procedurer och istället få utbetalning direkt till ditt konto efter signering.

Därför ska du låta oss hitta det bästa lånet åt dig

✓ Att ansöka tar bara någon minut
✓ Vi jämför 40 långivare med en kreditupplysning
✓ Svar inom 24 timmar
✓ Hitta lägsta räntan för dig
✓ Direkt utbetalning till ditt konto inom ett par dagar.

Vi låter dig jämföra privatlån med direkt utbetalning

Hos oss söker du och jämför privatlån från upp till 40 långivare samtidigt, med bara en kreditupplysning genom UC. Privatlån är ett annat ord för lån utan säkerhet – en låneform där pengarna inte är bundet till ett speciellt ändamål.

Det gör att du kan använda pengarna till vad du vill – pengarna betalas alltid ut direkt till ditt konto.

Hur kan man låna pengar med utbetalning direkt?

Privatlån, blancolån eller lån utan säkerhet är alla termer för den typen av lån vi förmedlar. Till skillnad från bolån eller billån får du med privatlån direkt utbetalning till ditt bankkonto när du tar ett privatlån.

Privatlån mest populära låneformen

På grund av det kan du använda pengarna från ett privatlån till vad du vill – och det är därför den låneform som är mest populär i Sverige.

Andra typer av lån med direkt utbetalning kan vara snabblån eller SMS-lån, men dessa bör du undvika eftersom den effektiva räntan oftast blir skyhög.

Fördelar med att använda vår tjänst när du behöver låna pengar direkt

Det finns flera fördelar med att använda Låna Pengarna när du vill låna pengar direkt:

Snabb ansökan och process

Vi förstår att när du behöver låna pengar direkt, är tidsaspekten viktig. Vi prioriterar snabbheten i hela processen för att säkerställa att du får pengarna så snabbt som möjligt. Bland annat tar det bara 24 timmar innan du fått svar från samtliga långivare.

Jämför lån

Med vår tjänst kan du enkelt jämföra olika erbjudanden och räntor från 40 långivare för att hitta det bästa lånet med den bästa räntan

Höga lånesummor

Hos oss kan du söka privatlån mellan 5 000–600 000 kronor, vilket ger dig möjligheten att finansiera allt från mindre kostnader till större projekt. De flesta snabblångivare låter inte dig söka i närheten av så stora summor.

Jämför och hitta det bästa lånet direkt

Att jämföra lån är ett viktigt steg när du vill låna pengar direkt. Genom att använda vår tjänst kan du direkt på skärmen hitta det bästa lånet med de lägsta räntorna och bästa villkoren.

Oavsett om du behöver låna pengar för att täcka akuta kostnader eller finansiera en investering, är det alltid viktigt att göra en noggrann jämförelse för att säkerställa att du väljer det lån som passar dig bäst.

Jämför alltid den effektiva räntan

Du ska också komma ihåg att alltid titta på den effektiva räntan när du vill låna pengar. Det är nämligen vad lånet kommer kosta med ränta plus övriga avgifter. När du lånar genom oss presenterar vi alltid direkt den effektiva räntan.

Så ansöker du om att låna pengar direkt

Att ansöka om att låna pengar direkt genom oss är en enkel process. Här är stegen i korthet:

1. Ansök online

Börja din resa mot att låna pengar direkt genom att fylla i en ansökan i vårt formulär online. I ansökan väljer du den önskade lånesumman och lämnar dina personuppgifter. Vår ansökningsprocess är utformad för att vara snabb och enkel, så det tar endast några minuter att komma igång.

2. Jämför erbjudanden

Efter att du har fyllt i din ansökan skickar vi den till vårt nätverk av 40 pålitliga långivare. Denna process skapar en konkurrens om att erbjuda de bästa villkoren, och du får möjlighet att jämföra olika erbjudanden och räntor för att hitta det bästa lånet som passar dig.

De första svaren brukar komma in direkt efter ansökan – och efter 24 timmar har alla svarat.

3. Godkänn lånet

När du har valt det lånet som passar dig bäst, är det dags att godkänna det. Du kan enkelt göra detta online genom BankID, och efter det är pengarna på väg direkt till ditt konto. Oftast tar det bara ett par arbetsdagar – och det kan gå ännu snabbare beroende på vilken bank som du lånar hos.

Krav för att få låna pengar direkt

För att låna pengar direkt via vår tjänst behöver du uppfylla vissa grundläggande krav:

  • Du måste vara minst 18 år gammal för att kunna ansöka om ett lån.
  • Du måste vara svensk medborgare och vara bosatt i Sverige.
  • Det är nödvändigt att ha en inkomst på minst 8 400 kronor i månaden.
  • Du får inte ha några skulder hos Kronofogden.

Därför är privatlån att föredra om du vill låna pengar direkt

Privatlån är ofta den bästa lösningen när du behöver låna pengar direkt. Dessa lån erbjuder tydliga villkor och erbjuder vanligtvis lägre räntor än alternativ som SMS-lån eller snabblån. Det är en fördel att välja privatlån när du vill ha en trygg och långsiktig finansieringslösning.

Med vår digitala lösning är processen för privatlån dessutom lika smidig som vilket annat lån som helst. Det gör skälen ännu fler till att välja privatlån före SMS-lån.

När kan jag få pengarna utbetalda till kontot?

Tidpunkten för när du kan förvänta dig att få pengarna utbetalda på ditt konto kan variera beroende på långivaren och din bank. Normalt sett sker utbetalningen inom några bankdagar efter att du har godkänt lånet.

Vissa långivare kan erbjuda mer direkt utbetalning

Vissa långivare kan erbjuda utbetalning direkt på samma dag eller dagen efter. Det beror på när på dagen du signerar lånet, hur stor lånesumman är, samt om du redan är kund hos banken.

Därför ska du undvika SMS-lån om du vill låna pengar direkt

När du står inför behovet att låna pengar direkt, är det viktigt att vara medveten om de olika lånealternativen som finns tillgängliga. Vi rekommenderar starkt att du undviker SMS-lån och snabblån när du behöver låna pengar direkt.

Dessa lån har ofta mycket höga räntor och korta återbetalningstider, vilket kan leda till ekonomiska svårigheter. Genom att använda vår tjänst kan du hitta mer förmånliga och hållbara lånealternativ som erbjuder bättre villkor och lägre räntor.

Kan jag låna pengar direkt med anmärkning?

Ja, det är möjligt att låna pengar direkt även om du har betalningsanmärkningar. Vi samarbetar med långivare som kan vara mer flexibla än traditionella banker när det gäller din kreditvärdighet.

Några av våra partners godkänner upp till 10 betalningsanmärkningar, här kan du läsa mer om att låna pengar med betalningsanmärkning.

Hitta rätt långivare genom att jämföra

Vårt nätverk inkluderar långivare som tar hänsyn till hela din ekonomiska situation när de överväger din låneansökan. Därför finns det goda chanser att få låna pengar direkt även om du har tidigare betalningsanmärkningar.

Du ska dock vara medveten om att det lär påverka din ränta, och att du inte ska låna pengar om du verkligen inte behöver.

Kan jag låna pengar direkt utan UC?

Vi utför en kreditupplysning via UC när du ansöker om lån genom vår tjänst. Denna kreditupplysning är en viktig del av processen för att säkerställa att lånet är förenligt med din ekonomiska situation och att du kan hantera återbetalningen.

Med UC:s kreditupplysning får du även en bättre överblick över din egen ekonomiska situation och kan undvika att ta på dig en skuld som överstiger din förmåga att betala tillbaka.

Alltid bara en kreditupplysning

Men du kan alltid vara säker på att vi bara tar en kreditupplysning genom UC per ansökan – trots att vi skickar ut den till många banker och långivare.

Tänk på detta när du vill ha pengar med direkt utbetalning

När du vill låna pengar med direkt utbetalning är det viktigt att vara medveten om att ett lån är ett ekonomiskt åtagande. Här är några tips att tänka på:

1. Se över dina ekonomiska möjligheter

Innan du ansöker om ett lån, se till att du har råd med lånet och de månatliga återbetalningarna. Gör en noggrann genomgång av din ekonomi för att säkerställa att lånet är förenligt med dina inkomster och utgifter.

2. Jämför lån

Som tidigare nämnt, är det viktigt att jämföra olika lån för att hitta det som passar dig bäst. Se inte bara på räntan, utan även på övriga villkor och avgifter.

3. Skapa en återbetalningsplan

När du har lånat pengar är det viktigt att ha en tydlig plan för återbetalningen. Se till att du har koll på när och hur du ska göra dina återbetalningar för att undvika försenade betalningar. Söker du lån för konsumtion rekommenderar vi att du ska göra en plan för att betala tillbaka lånet inom 1 år.

4. Undvik impulslån

Att låna pengar direkt kan vara frestande när du har en oväntad utgift. Men försök att undvika impulslån och ta dig tid att fundera över om lånet verkligen är nödvändigt.

Vi kan hjälpa dig låna pengar direkt

Oavsett anledning till att du vill låna pengar direkt, är Låna Pengarna här för att hjälpa dig. Vi strävar alltid efter att erbjuda säkra och pålitliga lånemöjligheter med smidig och snabb utbetalning direkt till ditt konto.

Med vårt stora nätverk av pålitliga långivare har du möjlighet att hitta det bästa lånet som passar just dina behov. Så, när du står inför behovet att låna pengar direkt, tveka inte att använda vår tjänst för en snabb och effektiv lösning.

Har du några frågor så finns våra kunniga rådgivare alltid bara ett samtal bort.

Vanliga frågor om att låna pengar direkt

Kan jag låna pengar direkt utan att genomgå en kreditprövning?

När du ansöker om ett lån via Låna Pengarna kommer en kreditupplysning att utföras via UC (Upplysningscentralen) för att bedöma din kreditvärdighet. Detta är en standardprocedur för att säkerställa att du inte överbelånar dig. Lån utan UC har oftast betydligt högre ränta.

Vad är fördelen med att använda er tjänst istället för att låna pengar direkt från en traditionell bank?

Vår tjänst erbjuder flera fördelar jämfört med traditionella banker. Vi samarbetar med ett brett nätverk av långivare, vilket ger dig möjligheten att jämföra olika erbjudanden och hitta det bästa lånet med de mest förmånliga villkoren. Dessutom är vår ansökningsprocess snabb och enkel, och du kan få pengarna direkt på ditt konto. Vi erbjuder även högre lånesummor, upp till 600 000 kronor, vilket ger dig flexibilitet att finansiera olika projekt.

Kan jag låna pengar direkt med betalningsanmärkningar?

Ja, det är möjligt att låna pengar direkt även om du har betalningsanmärkningar. Vi samarbetar med långivare som accepterar upp till 10 betalningsanmärkningar.

Kan jag låna pengar genom er för att samla mina befintliga lån och krediter?

Ja, det är möjligt att samla dina lån samtidigt som du söker om ett nytt lån genom oss. Ange att du vill samla dina lån och sök för hela din skuld – sedan kan du lösa dina skulder till en lägre ränta med lånet du får utbetalt direkt till ditt konto.

Några av långivarna vi jämför

Ikano bank logga
Ica banken logga
resurs bank logga
Bank Norwegian logga
Medmera bank logga
Wasa kredit logga
Visa fler

© Låna Pengarna 2023 – En tjänst från Sambla Group AB

Ändra ditt samtycke till cookies