Omstartslån – Sänk dina kostnader och ge ekonomin en nystart

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Validering
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Validering
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med 12 års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Låna pengarna arbetar med 40 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,99%. Räntespann mellan: 3,06% - 29,99% (Uppdaterat januari 2021).

Är du i behov av att refinansiera dina befintliga skulder och sänka dina månatliga kostnader? Då kan ett omstartslån vara lösningen för dig. Genom att jämföra olika långivares erbjudanden kan du hitta det bästa alternativet för att sänka dina kostnader och få bättre kontroll över din ekonomi.

Vad är ett omstartslån?

Ett omstartslån är ett lån som används för att refinansiera befintliga skulder och sänka månatliga kostnader. Genom att kombinera dina skulder till en enda månatlig betalning kan du få bättre överblick och enklare hantering av din ekonomi.

Omstartslån kallas ibland även nystartslån eller samlingslån. Tanken är att du ska kunna baka ihop dina skulder till en samlad och lägre ränta genom att samla utspridda lån. Detta ger en effekten av en omstart på din ekonomi.

Ansök om ett omstartslån hos oss – så går det till

Genom oss kan du ansöka om omstartslån upp till 600 000 kronor genom ett privatlån. Genom att vi jämför bud från alla de 40 banker och långivare vi samarbetar med kan vi hitta den långivare som kan erbjuda dig låg ränta på ditt omstartslån.

Du fyller i formuläret och anger den totala summan av lånen du vill lösa. Sedan hjälper vi dig med resten. Nedan ser du steg för steg i detalj!

1. Fyll i formuläret

Ange den totala summan av dina lån som du vill samla och refinansiera.

2. Jämför erbjudanden på nystartslån

Med endast 1 kreditupplysning genom UC jämför vi 40 långivare med din ansökan, för att se vem som kan erbjuda dig omstartslån till låg ränta

3. Signering och utbetalning

Inom 24 timmar har alla långivare svarat och du kan gå vidare med den som erbjuder dig lägst effektiv ränta. Sedan återstår signering, utbetalning samt att du löser dina gamla lån. I vissa fall löser din nya långivare de gamla lånen åt dig, medan du i vissa fall tar hand om det själv.

Fördelar med att ta ett omstartslån

Att ta ett omstartslån kan innebära flera fördelar. För det första kan du få en lägre ränta jämfört med dina befintliga lån, vilket kan leda till betydande besparingar över tid. Dessutom kan du få en förbättrad kreditvärdighet genom att hantera dina skulder på ett mer effektivt sätt.

En förbättrad kreditvärdighet kan sedan leda till att du kan omförhandla dina lån ytterligare i framtiden till ännu lägre ränta.

Hur man hittar det bästa omstartslånet

För att hitta det bästa omstartslånet för dig är det viktigt att jämföra olika långivares erbjudanden. Kolla på räntor och avgifter, och se till att du förstår villkoren för lånet. Genom att använda en låneförmedlare som Låna Pengarna kan du få din låneansökan skickad till 40 olika banker och långivare för att kunna jämföra lån och hitta lägre ränta.

Vi jämför dessutom alltid den effektiva räntan mot dig som kund, vilket innebär att räntan plus alla avgifter är inräknade. Den effektiva räntan visar den faktiska kostnaden för lånet bäst.

Hur stort kan ett omstartslån vara?

Hos oss kan du söka omstartslån upp till 600 000 kronor. Hur stort omstartslån du beviljas beror dock på din nuvarande ekonomiska situation och kreditvärdighet, även kallat UC-score. Men det lönar sig i regel att jämföra flera långivare för att hitta det bästa omstartslånet för just dig.

Se om du kan ge din ekonomi en nystart redan i dag

Genom att ta ett omstartslån kan du sänka dina månatliga kostnader och få bättre kontroll över din ekonomi. Jämför olika erbjudanden idag för att hitta det bästa alternativet för dig. Hos Låna Pengarna kan du få hjälp av rådgivare som alltid finns tillgängliga för att guida dig genom processen och hitta det bästa lånet för din situation.

Så varför vänta? Fyll i en låneansökan idag och se hur mycket du kan spara genom ett omstartslån!

Vanliga frågor om Omstartslån

Vad är skillnaden mellan ett omstartslån och ett vanligt lån?

Ett omstartslån används specifikt för att refinansiera befintliga skulder och sänka månatliga kostnader genom att kombinera dem till en enda betalning. Ett vanligt lån kan användas för olika ändamål och har inte samma fokus på att hantera befintliga skulder.

Kan jag få ett omstartslån trots en dålig kreditvärdighet?

Det är möjligt att få ett omstartslån även med en dålig kreditvärdighet, men det kan påverka räntan och villkoren för lånet. Genom att jämföra olika erbjudanden genom en låneförmedlare kan du hitta alternativ som passar din situation och hjälper dig att förbättra din ekonomi.

Några av långivarna vi jämför

Ikano bank logga
Ica banken logga
resurs bank logga
Bank Norwegian logga
Medmera bank logga
Wasa kredit logga
Visa fler

© Låna Pengarna 2023 – En tjänst från Sambla Group AB

Ändra ditt samtycke till cookies