Låna pengar med snabb ansökan – upp till 600 000 kr

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Validering
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Validering
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med 12 års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Låna pengarna arbetar med 40 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,99%. Räntespann mellan: 3,06% - 29,99% (Uppdaterat januari 2021).

Genom oss kan du snabbt och smidigt söka om att låna pengar – upp till 600 000 kronor – med bara en kreditupplysning genom UC. Att ansöka tar endast någon minut – och du kan sedan jämföra lån från upp till 40 banker och långivare.

Så kan du låna pengar – med snabb och smidig ansökan

Vi hjälper dig när du känner att du behöver låna pengar snabbt – utan att du för den sakens skull får ett sämre lån. Genom att jämföra långivare ger vi dig flera möjligheter till att hitta lägre ränta. Hur snabbt pengarna sedan betalas ut styr inte vi, utan det är upp till långivaren som betalar ut lånet.

Här hjälper vi dig att jämföra privatlån upp till 600 000 kronor, från upp till 40 olika långivare samtidigt.

✓ Snabb ansökan – att fylla i formuläret tar bara någon minut

✓ Första svaren inom några minuter – samtliga långivare har svarat efter 24 timmar.

✓ Endast 1 kreditupplysning via UC

✓ Jämför snabbt 40 banker och långivare och hitta lägre ränta

✓ Smidig signering med BankID

✓ Lånet oftast utbetalt inom 2-3 dagar.

Hur kan jag få lägre ränta om jag vill låna pengar snabbt?

Ofta kan snabba lån vara förknippade med högre ränta. Det är därför du ska ta hjälp av oss på Låna Pengarna – där en ansökan är snabb och smidig – men där vi också hittar lånen med lägst ränta.

En låneförmedling som oss blir det bästa av två världar – eftersom du snabbt kan söka om att låna pengar – utan att du får en onödigt hög ränta.

Vad innebär det att låna pengar snabbt?

Snabba lån är en typ av finansiell lösning som tillåter dig att få tillgång till pengar snabbt när du står inför oförutsedda utgifter eller en nödsituation.

När man pratar om att låna pengar snabbt tänker nog de flesta på SMS-lån, snabblån eller lån utan UC. Lån som snabbt betalas ut samma dag – och ofta även på kvällar och helger.

Kan kosta att låna pengar snabbt

Den typen av lån tycker vi att du ska undvika, eftersom de i regel är mycket dyrare än de privatlån vi förmedlar. Där kan den effektiva räntan på mindre lån av den sorten ibland vara närmare 100 % – något du aldrig kommer se när du jämför hos oss.

Vi presenterar alltid den effektiva räntan till dig som kund så att du enkelt kan jämföra.

Snabbt – men inte för snabbt

När vi pratar om snabba lån innebär det inte att du kommer att få pengarna på ditt bankkonto omedelbart, utan snarare att processen för att ansöka om lånet är effektiv och smidig. Oftast innebär det en mer seriös långivare när lånet tar någon dag extra – vilket sedan leder till att din ränta blir betydligt lägre.

En bra kompromiss för att få ett bättre lån, helt enkelt!

Så ansöker du snabbare om att låna pengar hos oss

Vi erbjuder lån utan krångel, vilket innebär att du kan undvika de långa och tidskrävande processerna som ofta följer med traditionella banklån. Istället för att höra av dig till varje bank för sig och söka ett lån kan du bara genom några knapptryck snabbt söka om att låna pengar hos upp till 40 långivare samtidigt.

Så här går det till:

1. Fyll i ansökningsformuläret

Börja med att fylla i vårt formulär direkt här online. Detta tar bara några minuter, och vi samlar in de grundläggande uppgifter vi behöver för att direkt skicka vidare din låneansökan till våra partners.

2. Jämför lån snabbt och direkt

När du skickat in din ansökan tar vi den vidare – med endast 1 kreditupplysning genom UC – till alla de 40 banker och långivare vi samarbetar med. De flesta svarar snabbt – och inom 24 timmar kommer alla har återkopplat kring din låneansökan.

3. Godkännande och utbetalning

När du valt lånet och långivaren som du vill gå vidare med återstår bara signering och utbetalning. Du signerar snabbt och enkelt med hjälp av BankID – och sedan betalas pengarna ut till ditt bankkonto. Normalt tar det endast 2-3 dagar från signering till utbetalning.

Vill du låna pengar med utbetalning direkt? Därför är oftast privatlån bästa alternativet

Olika lånealternativ passar olika kunders behov. Vi förmedlar privatlån, vilket även kallas lån utan säkerhet eller blancolån. Det innebär att lånet inte är bundet till något specifikt objekt, utan att du får använda pengarna som du vill.

Det är den låneform som är populärast i Sverige – av flera anledningar.

Fördelar med privatlån om du vill låna pengar snabbt

  • Flexibilitet – du kan använda pengarna till vad du vill – och lösa lånet när du vill
  • Smidig och direkt ansökan – utan högre ränta
  • Möjlighet att smidigt samla tidigare krediter till lägre ränta

Oavsett om du behöver pengar för att renovera ditt hem, köpa en ny bil eller planera en resa, kan ett privatlån vara den rätta lösningen för dig.

Vad kostar det att om jag vill låna pengar snabbt och enkelt?

Om du tar hjälp av oss kan du med en snabb ansökan jämföra lån för att hitta lånet med lägst ränta. Eftersom räntan sätts individuellt beroende på din kreditvärdighet går det inte att säga exakt vad lånet kommer att kosta – men det är sannolikt att det blir bra mycket billigare än att ta ett SMS-lån med direkt utbetalning.

Bästa sättet att se vad det kommer kosta dig att låna pengar är därför att göra en ansökan. Du binder inte upp dig till något med en ansökan och den är giltig i 30 dagar.

Går det att låna pengar snabbt utan krav?

Nej, det kommer alltid att finnas vissa krav för att få låna pengar. Bland annat måste du alltid vara över 18 år och genomgå en kreditprövning som visar att du kan betala tillbaka lånet.

Utöver det kan kraven se lite annorlunda ut hos olika långivare. Här är de kraven som du ska uppfylla för att kunna ta lån genom oss:

  • Minst 18 år
  • Skuldfri hos Kronofogden
  • Månadsinkomst på minst 8 400 kronor
  • Skriven i Sverige sedan 12 månader tillbaka

Dessa grundkrav finns till för din skull – för att du inte ska riskera att ta lån som du inte har råd att betala tillbaka.

Kan jag låna pengar snabbt utan UC?

Det finns i dag många långivare på nätet som skriver att du kan låna pengar snabbt utan UC. Detta betyder dock inte att du kan låna pengar utan en kreditprövning.

En kreditprövning måste nämligen alltid ske – och lån utan UC innebär endast att detta sker med ett annat företag än UC.

Ofta snabbt – men med högre ränta

Att låna pengar utan UC kan verka lockande om du gjort många förfrågningar den senaste tiden, men tänk på att dessa lån oftast har högre effektiv ränta.

När du jämför lån genom oss tar vi alltid endast en kreditupplysning, för att inte påverka din kreditvärdighet mer än nödvändigt.

Kan jag låna pengar snabbt med anmärkning?

När du lånar pengar genom oss kan du ansöka lika snabbt och smidigt med betalningsanmärkningar som utan. Att ha en eller flera betalningsanmärkningar är inte ett hinder när det kommer till att låna pengar genom oss, då vissa av våra partners kan bevilja lån trots upp till tio stycken.

Du ska dock vara medveten om att anmärkningar i regel påverkar hur stort lån du kan få beviljat samt till vilken ränta.

Kan jag låna pengar snabbt med skuld hos Kronofogden?

Nej, det är inte möjligt att låna pengar genom oss om du har en aktiv skuld hos Kronofogden. Har du skuldsaldo hos Kronofogden bör du i stället fokusera på att betala av den – i stället för att ta ytterligare lån.

Tänk på detta innan du vill låna pengar snabbt

Se över ditt behov av att låna pengar

Vi förstår vikten av att ansöka om och hantera lån på ett ansvarsfullt sätt. Att låna pengar är ett stort ansvar, och du bör alltid noggrant överväga dina ekonomiska behov och förmåga att återbetala lånet innan du ansöker. Kan du spara ihop pengarna är det oftast ett bättre alternativ.

Räntor och avgifter

Du bör alltid vara medveten om hur mycket det kommer att kosta dig att låna pengar och budgetera för detta. När du jämför lån genom oss presenterar vi alltid den effektiva räntan för dig så att det blir lättare att jämföra.

Vi tror på full transparens och att du inte ska få några överraskningar när du vill låna pengar snabbt.

Undvik många kreditupplysningar

När du ansöker om ett lån hos oss kommer vi att utföra en kreditupplysning genom UC, som vi sedan låter alla våra partners dela på. Det gör att din kreditvärdighet inte påverkas mer än nödvändigt – undvik helst att ta flera kreditupplysningar på kort tid när du vill låna pengar.

3 snabba tips – så får du låg ränta när du vill låna pengar

Att få så låg ränta när man lånar pengar borde vara alla låntagares högsta prio. Här får du 3 snabba tips på hur du kan säkerställa att du får låg ränta när du lånar pengar.

1. Jämför lån

Jämför, jämför, jämför. Du har läst det förut i denna texten – men det är essentiellt för att snabbt hitta bäst matchning mellan låntagare och långivare.

2. Sök med medsökande

Söker du lånet ihop med någon – eller har någon närstående som kan gå i god för dig? Har du betalningsanmärkningar eller många förfrågningar kan det vara svårare att få lägre ränta kan en medsökande hjälpa.

Det är en person som söker lånet ihop med dig och delar betalningsansvaret. Den extra säkerheten kan ofta göra att banken ger lägre ränta.

3. Se över din kreditvärdighet

Om du har kreditkort du inte använder eller lån som du kan samla är det exempel på saker som snabbt kan förbättra din kreditvärdighet innan du lånar. En bättre kreditvärdighet kan göra att du blir beviljad ett större lån till bättre ränta.

Vi finns här för att hjälpa dig att låna pengar

Vi på Låna Pengar förstår vikten av att snabbt behöva låna pengar när livet kastar oväntade utmaningar på oss. Vår snabba och smidiga ansökningsprocess gör det möjligt för dig att få tillgång till pengar när du behöver dem som mest.

Vi uppmuntrar dock alltid våra kunder att låna ansvarsfullt och noggrant överväga sin ekonomiska situation innan man tar lån. Vi finns här för att hjälpa dig att hantera dina ekonomiska utmaningar på bästa möjliga sätt, och våra rådgivare är alltid bara ett samtal bort..

Kom ihåg att låna ansvarsfullt och endast om det är nödvändigt för din ekonomiska situation. Att låna pengar är ett stort steg, och vi finns här för att stödja dig i hela processen. Vi tror på att erbjuda våra kunder en smidig och pålitlig lösning när det gäller att låna pengar.

Vanliga frågor om att låna pengar snabbt

Hur snabbt kan man få privatlån?

När du söker hos oss kommer du att få svar från alla våra partners inom 24 timmar. När du signerat lånet med BankID kommer lånet vanligtvis att betalas ut inom 2-3 arbetsdagar.

Vilken bank lånar ut mest pengar?

När du söker privatlån genom oss kan du söka lån upp till 600 000 kronor, vilket är maxbeloppet överlag för privatlån i dag. Vilken långivare som beviljar dig det största lånet vet du först efter du ansökt.

Kan man låna pengar av Klarna?

Klarna erbjuder köp på avbetalning, vilket blir som ett slags lån. Oftast blir dock räntan högre än på ett privatlån, varför det i regel är ett bättre alternativ än avbetalning om du behöver låna pengar.

Hur får man pengar snabbt utan lån?

Ibland kan det vara bättre att tjäna extra pengar på egen hand i stället för att låna. Exempel på hur du får pengar snabbt kan vara att sälja saker du inte behöver, hyra ut ett rum i din bostad eller att vara hundvakt.

Några av långivarna vi jämför

Ikano bank logga
Ica banken logga
resurs bank logga
Bank Norwegian logga
Medmera bank logga
Wasa kredit logga
Visa fler

© Låna Pengarna 2023 – En tjänst från Sambla Group AB

Ändra ditt samtycke till cookies