Låna pengar online – ansök, jämför och signera digitalt

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Validering
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Validering
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med 12 års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Låna pengarna arbetar med 40 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,99%. Räntespann mellan: 3,06% - 29,99% (Uppdaterat januari 2021).

Att låna pengar online behöver inte vara krångligt. Med vår låneförmedlingstjänst kan du enkelt jämföra lån från 40 olika banker och långivare för att hitta det lån med lägst ränta som passar dina behov.

Vi erbjuder privatlån på upp till 600 000 kronor och tar endast en kreditupplysning via UC, vilket är fördelaktigt för din kreditvärdighet. Här ska vi guida dig genom hur du kan låna pengar online med hjälp av vår tjänst och svara på de vanligaste frågorna du kan ha.

Så kan du låna pengar online

Dagarna då man gick in till sitt lokala bankkontor för att låna pengar är förbi – de allra flesta väljer numera att låna pengar online.

Och det är där vi kommer in! Vi gör processen att låna pengar online enkel och bekväm.

✓ Fyll i ansökan direkt på vår sajt på bara ett par minuter
✓ Luta dig tillbaka medan vi jämför bud från 40 långivare åt dig
✓ Signera lånet online genom BankID och få pengarna utbetalda enkelt och smidigt till ditt bankkonto.

När du lånar pengar online sker hela processen smidigt digitalt. Samtidigt har du alltid vid behov möjlighet att få hjälp av våra rådgivare via telefon eller chatt.

Det bästa av två världar, helt enkelt!

Fördelar med att använda vår tjänst när du vill låna pengar online

Det finns flera fördelar med att låta oss på Låna Pengarna hjälpa till när du vill låna pengar online:

 • Jämför lån: Du kan enkelt jämföra lån från olika långivare och hitta det med den lägsta räntan.
 • Möjligt att söka större lån: Vi erbjuder privatlån på upp till 600 000 kronor, vilket ger dig möjlighet att finansiera större projekt.
 • Endast en kreditupplysning: Vi utför en enda kreditupplysning via UC, vilket minimerar påverkan på din kreditvärdighet.
 • Personlig rådgivning: Våra rådgivare finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig genom processen och besvara dina frågor.
 • Möjligt att samla lån online: I samband med att du söker lån online kan vi hjälpa dig samla tidigare lån och krediter.

Så går det till att låna pengar online genom oss – steg för steg

Att låna pengar online via vår tjänst är en smidig process. Här är stegen i korthet:

1. Fyll i en låneansökan

Börja med att fylla i vår enkla låneansökan online. Du behöver ange dina personuppgifter och önskad lånesumma – det går att ansöka från 5 000 – 600 000 kronor. Att söka online brukar bara ta några minuter.

2. Vi skickar din ansökan till 40 långivare

När vi har din ansökan skickar vi den till vårt nätverk av upp till 40 banker och långivare. Endast en enda kreditupplysning via UC utförs – vilket är bra för din kreditvärdighet.

3. Välj det bästa lånet och signera online

Vi presenterar alla erbjudanden för dig. Du kan jämföra räntor och villkor och välja det lån som passar dig bäst. Vill du ha hjälp längs vägen finns vi alltid ett samtal bort!

När du har valt ett lån som passar dig signerar du avtalet online via BankID. Pengarna sätts sedan in på ditt konto inom kort.

Vem kan låna pengar online?

För att låna pengar online genom vår tjänst behöver du uppfylla vissa grundläggande krav:

 • Du måste vara minst 18 år gammal.
 • Du måste vara svensk medborgare.
 • Du behöver ha en inkomst på minst 8 400 kronor per månad.
 • Du får inte ha skulder hos Kronofogden.

Vad kan jag använda lånet till?

När du lånar pengar online genom Låna Pengarna är du fri att använda lånet till vad du önskar. Det kan vara för att renovera hemmet, baka ihop skulder, resa eller för andra ändamål. Lånet är flexibelt och anpassat efter dina behov.

Det är eftersom lånen vi förmedlar är privatlån, även kallat lån utan säkerhet. Det innebär att lånet du tar inte är bundet till något speciellt ändamål.

Vad är kraven för att låna pengar online?

För att låna pengar online via vår tjänst måste du uppfylla vissa grundläggande krav som vi nämnde ovan, inklusive ålder, medborgarskap och inkomst.

De exakta kraven varierar beroende på långivaren, och den bästa chansen att hitta ett lån som passar dig har du genom att jämföra.

Våra rådgivare kan också hjälpa dig med att hitta rätt lån som passar dina förutsättningar.

Så kan du samla lån och krediter online

En fördel med att använda vår tjänst är att du även har möjlighet att samla dina befintliga lån och krediter. Genom att samla dina skulder kan du ofta sänka dina månatliga kostnader och få bättre översikt över din ekonomi. För många kan det vara en utmaning att hantera flera lån och krediter samtidigt.

Ange att du har lån att byta ut

När du fyller i vårt formulär kan du ange att du har lån som du vill byta ut. Sök sedan lån för dina totala låna och krediter – så hjälper vi dig att samla dessa i ett större samlingslån.

Kan jag låna pengar online utan UC?

När du ansöker om lån genom vår tjänst utför vi en kreditupplysning via UC. Detta är för att säkerställa att lånet är förenligt med din ekonomiska situation och att du kan hantera återbetalningen. Har du inte råd att låna bör du inte heller göra det.

Lån online utan UC ofta dyra

Att låna pengar online utan UC kan verka lockande om du har sämre kreditvärdighet, men det är något som du bör undvika. Dessa lån är nämligen nästan alltid dyrare.

Kom ihåg att titta på den effektiva räntan när du ska låna pengar online – så slipper du dyra överraskningar! Vi visar alltid den effektiva räntan till dig som kund.

Kan jag låna pengar online trots anmärkning?

Ja, det är möjligt att låna pengar online trots betalningsanmärkningar, men det beror på din specifika situation. Vissa långivare kan vara mer flexibla än andra när det gäller betalningsanmärkningar.

Kan förbättra din kreditvärdighet på sikt

Att låna pengar när man har anmärkningar kan verka bakvänt – men ofta kan det vara ett första steg till att komma på fötter igen – till exempel genom ett samlingslån. Vi kan hjälpa dig att hitta lån som passar även om du har betalningsanmärkningar.

Så får du låg ränta när du lånar pengar online

För att säkerställa att du får en låg ränta när du lånar pengar online är det viktigt att ha en god kreditvärdighet. Här är några tips:

 • Se till att betala dina befintliga lån och räkningar i tid för att undvika betalningsanmärkningar
 • Håll nere dina skulder och undvik att överskrida din kreditgräns – det kan sänka din kreditvärdighet
 • Jämför lån från olika långivare för att hitta den bästa räntan.
 • Använd vår låneförmedlingstjänst för att hitta det mest förmånliga erbjudandet.

Ta hjälp av medsökande – direkt vid ansökan online

När du söker lån genom oss kan du direkt online söka ihop med en medsökande. Det är en person som står på lånet ihop med dig och som delar betalningsansvaret. Bankerna ser det som en extra säkerhet och kan erbjuda dig lägre ränta om du söker ihop med en medsökande.

Det fiffiga med vår tjänst är att du kan ange medsökande direkt när du söker om att låna pengar online.

Detta ger dig direkt chans till en låg ränta – tänk bara på att din medsökande bör ha bättre kreditvärdighet än dig för att det ska göra positiv skillnad.

Undvik SMS-lån och snabblån när du vill låna pengar online

Vi rekommenderar att du undviker SMS-lån och snabblån när du behöver låna pengar online. Dessa typer av lån har ofta mycket höga räntor och korta återbetalningstider, vilket kan leda till ekonomiska svårigheter.

Genom att använda vår tjänst kan du hitta mer förmånliga och hållbara lånealternativ.

Säkert och tryggt att använda vår tjänst för att låna pengar online

Vi på Låna Pengarna strävar alltid efter att erbjuda säkra och pålitliga lånemöjligheter. Vi samarbetar med etablerade banker och långivare och värnar om din integritet. Din information behandlas konfidentiellt, och vår tjänst är reglerad enligt gällande lagar och förordningar för att säkerställa din trygghet när du lånar pengar online genom oss.

För din säkerhet står vi under tillsyn av Finansinspektionen.

Jämför alltid online innan du tar lån

Oavsett om du behöver låna pengar för en specifik investering eller bara för att få ekonomin att gå ihop, kan vår låneförmedlingstjänst hjälpa dig att hitta det bästa lånet med lägsta ränta.

Jämför lån online och låna upp till 600 000 kronor med Låna Pengarna – enkelt, smidigt och tryggt.

Vanliga frågor om att låna pengar online

Hur mycket pengar kan jag låna online?

Exakt hur mycket pengar du kan låna bestäms av din kreditvärdighet – men genom vår onlinetjänst har du möjlighet att söka lån upp till 600 000 kronor.

Vad kostar det att låna pengar online?

Att jämföra lån online med oss är gratis. Hur mycket själva lånet kommer att kosta bestäms sedan av din kreditvärdighet och går inte att säga på förhand. Men genom att jämföra hittar vi så låg ränta för dig som möjligt.

Går det snabbt att låna pengar online?

Att ansöka online genom oss går snabbt – och alla långivare har normalt svarat dig redan efter 24 timmar. Efter att du signerat lånet online brukar pengarna vara på ditt konto inom bara ett par dagar, men det beror på långivaren i fråga.

Vilka typer av lån kan man söka online?

I dag kan du söka många olika typer av lån online – där snabblån och privatlån är bland de vanligaste. Där har oftast privatlån – likt de vi förmedlar – betydligt lägre ränta och mer hållbara villkor.

Några av långivarna vi jämför

Ikano bank logga
Ica banken logga
resurs bank logga
Bank Norwegian logga
Medmera bank logga
Wasa kredit logga
Visa fler

© Låna Pengarna 2023 – En tjänst från Sambla Group AB

Ändra ditt samtycke till cookies