Blancolån – Jämför blancolån med låg ränta här!

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Validering
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Validering
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med 12 års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Låna pengarna arbetar med 40 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,99%. Räntespann mellan: 3,06% - 29,99% (Uppdaterat januari 2021).

Är du i behov av ett blancolån? Då har du kommit rätt! Här på Låna Pengarna kan vi hjälpa dig att hitta det bästa lånet för dina behov.

Vi förmedlar din ansökan till 40 olika banker och långivare helt kostnadsfritt, vilket gör det möjligt för dig att jämföra räntor och villkor för att hitta det mest fördelaktiga lånet.

Jämföra räntor och villkor för blancolån

Genom att jämföra blancolån genom Låna Pengarna kan du hitta lägre ränta och bättre villkor. Vi erbjuder möjligheten att låna upp till 600 000 kronor, och endast en kreditupplysning tas via UC.

Hitta blancolån med låg ränta

Vi hjälper dig att jämföra räntor och villkor från olika banker och långivare för att hitta det bästa lånet för dina behov. Genom att skicka in en låneansökan till oss får du tillgång till flera olika erbjudanden att välja mellan.

Vad är ett blancolån?

Ett blancolån är ett lån utan säkerhet, vilket innebär att du inte behöver ställa någon form av tillgång som säkerhet för lånet. Det kan användas till olika ändamål, såsom renoveringar, fordon, eller andra större inköp.

Ordet blancolån kommer från att lånet är blankt – eftersom det saknar säkerhet. Andra ord för blancolån är privatlån, konsumtionslån eller helt enkelt lån utan säkerhet.

Fördelar med blancolån utan säkerhet

Den stora fördelen med att välja ett blancolån är att du kan använda pengarna till vad du vill. Lån med säkerhet är oftast kopplade till större objekt som en bil eller en bostad, men med blancolån är du fri att använda pengarna där de passar bäst.

En annan fördel är att du kan låna till en bil utan att använda fordonet som säkerhet – vilket annars är ett krav för traditionella billån. Det innebär också att du kan ta ett blancolån för att låna till en bil du köper av en annan privatperson – vilket inte är möjligt med ett billån där du har bilen som säkerhet.

Att blancolån saknar säkerhet innebär dock samtidigt att räntan oftast är något högre på blancolån än till exempel bolån – vilket är anledningen till att det är extra viktigt att alltid jämföra blancolån.

Tips och råd för att ansöka om blancolån

Våra rådgivare finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig genom processen att ansöka om blancolån. Vi kan ge dig tips och råd för att öka dina chanser att få ditt lån godkänt.

Vi kan också hjälpa dig att förstå de olika delarna av lånet, såsom ränta och amortering, för att göra ditt val lättare.

Hitta det bästa blancolånet för dina behov

Oavsett om du söker blancolån med låg ränta eller blancolån trots lägre kreditvärdighet – kan vi hjälpa dig att hitta det bästa lånet för dina behov. Vi erbjuder även blancolån med låg kreditvärdighet och direkt utbetalning.

Kraven för att ansöka om blancolån

Kraven för att söka lån genom Låna Pengarna är att du måste vara 18 år, ha en månadsinkomst på minst 8 400 kronor och vara skriven i Sverige sedan 12 månader tillbaka.

Det går att söka lån trots upp till 10 betalningsanmärkningar, men inte med skulder hos Kronofogden.

Några av långivarna vi jämför

Ikano bank logga
Ica banken logga
resurs bank logga
Bank Norwegian logga
Medmera bank logga
Wasa kredit logga
Visa fler

© Låna Pengarna 2023 – En tjänst från Sambla Group AB

Ändra ditt samtycke till cookies