Billån – Jämför och hitta det bästa billånet för din drömbil

Ange beloppet för detta lån.
kr
Ungefärlig kostnad  i 12 år
0 kr/mån
+
Genom att samla lån får du större chans till bättre bud då hela din lånesituation beaktas och kan förbättras. Bankerna kan då "köpa upp" alla dina lån och ge ett förbättrat lån på hela ditt belopp, ofta med bättre villkor än att ta ett nytt lån ovanpå dina gamla
Din e-post behövs för att du säkert ska kunna motta låneförslagen och för kontakt genom processen.
Validering
Vi behöver ditt telefonnummer så att våra rådgivare kan kontakta dig angående din låneansökan.
Validering
Ansökt lånebelopp

310000 kr

           
Lånetid

12 år

Tryggt och säkert

*Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 0 kr med 12 års löptid, nominell ränta NaN % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 0 %. Totalt belopp att betala: 0 kr. Månadskostnad: 0 kr fördelat på 144 betalningstillfällen. Uppdaterat 2020-09-09. Låna pengarna arbetar med 40 kreditgivare. Din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Maximala räntan är 29,99%. Räntespann mellan: 3,06% - 29,99% (Uppdaterat januari 2021).

Ska du köpa en ny bil? Då kan ett billån vara en bra finansieringslösning för dig. Ett billån är specifikt avsett för att köpa en bil och kan hjälpa dig att sprida kostnaden över en längre tid. Om du letar efter det bästa billånet är det viktigt att jämföra olika långivare och deras erbjudanden. Genom att jämföra olika billån kan du få en bättre förståelse för vilka långivare som erbjuder de bästa villkoren.

Billån utan säkerhet upp till 600 000 kronor

Vi förmedlar billån utan säkerhet upp till 600 000 kronor, och låter dig jämföra för att hitta lägst ränta. Billån utan säkerhet innebär att du inte behöver ha bilen som säkerhet för lånet, vilket gör lånet mer flexibelt.

Du kan till exempel köpa bilen av en annan privatperson, eller sälja bilen utan att behöva lösa lånet.

Ansök hos oss för att jämföra billån från upp till 40 långivare, med endast en kreditupplysning genom UC. Ansökan är kostnadsfri och du binder inte upp dig till något med en ansökan.

Hur man hittar det bästa billånet

När du letar efter det bästa billånet är det viktigt att jämföra olika långivare och deras erbjudanden. Titta på faktorer som ränta, lånebelopp, återbetalningstid och eventuella avgifter för att hitta det bästa erbjudandet för din situation. Genom att jämföra olika billån kan du få en bättre förståelse för vilka långivare som erbjuder de bästa villkoren.

Vi hjälper dig hitta billån till låg ränta

När du jämför billån utan säkerhet hos oss jämför vi alltid den effektiva räntan på ditt billån för att du enkelt ska kunna jämföra och se vad lånet faktiskt kommer att kosta dig.

Du kan också alltid få hjälp via telefon från våra kunniga rådgivare.

Jämför olika billån

Genom att jämföra olika billån kan du få en bättre förståelse för vilka långivare som erbjuder de bästa villkoren. Du kan även fråga oss om du vill veta mer om någon specifik långivare. Samtidigt arbetar vi endast med seriösa aktörer med tillstånd från Finansinspektionen.

När du har hittat det bästa billånet för din situation kan du gå vidare med den långivare som ger dig lägst ränta. Se till att ha all nödvändig dokumentation och information till hands för att underlätta ansökningsprocessen.

Olika typer av billån

Är du på jakt efter ett billån med låg ränta kan det vara bra att känna till att det finns några olika sorters billån. Här är de vanligaste:

Traditionellt billån

Ett traditionellt billån tar du ut hos en bilhandlare. Då används bilen som säkerhet för lånet och du betalar en viss summa av bilen som kontantinsats, vanligtvis 20 %.

Fördelen med ett traditionellt billån är att du i vissa fall kan få lägre ränta. Nackdelarna är att du måste köpa bilen av en bilhandlare samt att lånets sätts som säkerhet för lånet vilket inte passar alla. Även specifika krav på kontantinsats kan upplevas som ett hinder.

Billån utan säkerhet

Billån utan säkerhet innebär att du söker ett privatlån – som du sedan använder för att köpa en bil. Lånet är alltså inte bundet till ett specifikt fordon.

Fördelarna med ett billån utan säkerhet är att lånet inte är bundet till bilen, vilket skapar en större flexibilitet hos lånet. Du kan till exempel sälja bilen utan att behöva lösa lånet eller omförhandla och flytta lånet utan att någon hänsyn behöver tas till fordonet i fråga.

En annan stor fördel är att du kan låna till en bil som köps av en annan privatperson, vilket inte är möjligt vid ett traditionellt billån. Nackdelen är att räntan på privatlån kan vara något högre – vilket gör det extra viktigt att jämföra för att hitta så låg ränta på ditt billån som möjligt. När du lånar till något så stort som ett fordon bör du dock aldrig vända dig till snabblån eller SMS-lån.

Tips för att få ett billigt billån

För att få ett billigt billån är det viktigt att ha en god kreditvärdighet och en stabil ekonomi. Du kan också överväga att lägga en större kontantinsats för att minska lånebeloppet och därmed räntekostnaderna.

Men det viktigaste rådet är att alltid jämföra billån innan du tar första bästa. Det ger dig bäst förutsättningar att hitta ett så billigt billån som möjligt.

Att undvika att ta många kreditupplysningar och vänta ut de du har är också ett viktigt tips.

Så ansöker du om ett billån

Så här går det till att söka ett billån upp till 600 000 kronor hos oss:

  • Ansök i vårt formulär, det tar bara ett par minuter.
  • Vänta in vår jämförelse. Inom 24 timmar har alla långivare återkopplat till dig.
  • Jämför billån och välj det med bäst villkor och gå vidare.
  • Signera billånet smidigt via BankID och få lånet utbetalt till ditt konto, vanligtvis inom 2-3 dagar.

Vanliga frågor om billån

Kan jag få ett billån trots betalningsanmärkningar?

Det kan vara möjligt att få ett billån även om du har betalningsanmärkningar. Dock kan räntan bli högre i sådana fall, så det är viktigt att vara medveten om detta innan du ansöker om ett lån.

Är det möjligt att få ett billån utan att behöva lägga en kontantinsats?

Med billån utan säkerhet finns inte samma krav på kontantinsats som vid traditionella billån. Detta kan vara fördelaktigt om du inte vill lägga alla dina sparpengar på en ny bil.

Några av långivarna vi jämför

Ikano bank logga
Ica banken logga
resurs bank logga
Bank Norwegian logga
Medmera bank logga
Wasa kredit logga
Visa fler

© Låna Pengarna 2023 – En tjänst från Sambla Group AB

Ändra ditt samtycke till cookies